Legislația privind dronele în SUA este destul de prietenoasa, iar în acest articol, veți afla tot ce trebuie să știți. Înainte de a putea utiliza drona în SUA, trebuie să o înregistrați la Autoritatea Federală de Aviație (FAA). Cerința de înregistrare se aplică atât utilizatorilor de drone în scop privat cât și celor care o folosesc în scop comercial. Cu toate acestea, piloții comerciali trebuie să plătească o taxă de procesare de 5 USD.

După finalizarea înregistrării, veți primi un număr pe care trebuie să-l atașați dronei dumneavoastră.

Altitudine maximă: Altitudinea maximă a zbor a dronelor nu este definită în Statele Unite pentru utilizatorii casnici. Ca regula generala autoritățile recomanda o limită de 121 de metri (400 de picioare). Este recomandabil să vă orientați la această limită. Pentru utilizatorii comerciali, se aplică reguli diferite.

Distanța maximă orizontală și FPV: Drona trebuie să fie întotdeauna operat la vedere. FPV este posibil cu un observator, atâta timp cât acest contact vizual are loc.

Asigurarea obligatorie: în prezent nu există asigurări obligatorii în SUA.

Greutatea maximă la decolare (MTOW): Piloții particulari pot lua aeronavele până la o masă de 25 de kilograme. Cerința de înregistrare menționată mai sus există de la o masă de pornire de 250 de grame.

Distanța până la aeroport: este necesară o distanță de 8 mile (8,047 metri).

Alte distanțe de siguranță: alte distanțele suplimentare de siguranță în SUA nu există.

Interdicții de zboruri: interdicțiile de zbor se aplică în toate parcurile naționale. De asemenea, nu puteți zbura în Washington și New York.

Timpii de funcționare: Dronele pot fi utilizate numai în timpul zilei și la amurg. Mai exact, acesta este timpul de la 30 de minute înainte de răsărit și 30 de minute după apusul soarelui.

Reglementări speciale: În prezent, regulile din statele individuale sau chiar din orașe se pot deosebi de legile de la nivel federal. De asemenea, trebuie să verificați regulamentele locale în timpul călătoriei în SUA.

De exemplu, New York-ul interzice folosirea complet a dronelor. Excepțiile sunt posibile numai pentru posturile TV. Viteza maximă permisă a dronei este de 160 km/h (care este mai mult decât suficientă).

, , , , , , ,
Articole similare
Latest Posts from Air Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *